44ste Lindefeesten sluiten zomermaanden af

De Lindefeesten in Meise komen er weer aan op 3 en 4 september. Jong en oud is welkom op de Lindesite (Potaardestraat 3) voor tal van activiteiten. Linde vzw vormt er de koepel van het zeer rijke verenigingsleven van St.-Brixius-Rode, Eversem en Limbos.

Zaterdag 3 september worden de feesten om 19.30 uur op gang getrokken met een quiz! Vanaf 21.30 uur vindt tevens een Streekbierencafé plaats in JH Den Droes . Zondag 4 september start met een groepswandeling van 12 km door wandelvereniging WEG. Tevens is er traditiegetrouw om 10.30 uur een gemeenschapsviering en aansluitend om 11.30 uur een receptie.

Tijdens de receptie zullen ‘Passe Partoe’ de tweede dag van de feesten muzikaal op gang trekken. ’s Middags branden vanaf 12 uur de kolen van een heerlijke barbecue. In de namiddag kan je op het buitenpodium een dansoptreden van LV Dance Creation bewonderen en genieten de gezinnen van een heuse poppenkast. Kinderen en jongeren kunnen zich vanaf 13 uur tevens vermaken met boetseren in klei, kubb spelen, workshops en een rolstoelenrace. Ook de Linde-cup challenges, een springkasteel, kindergrimme en ‘eendje vang’ zijn voorzien.

De hele namiddag door zijn er naast de nodige natjes, pannenkoeken, ijsjes, koffie en thee verkrijgbaar. Alle optredens en animatie worden gratis aangeboden.

Alle info: www.lindevzw.be of lindefeesten@gmail.com.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise