N-VA Liedekerke wil constructieve oppositie

Met een oppositie manifest, dat zeven krachtlijnen bevat, wil N-VA Liedekerke zijn politiek en sociaal engagement voor de gemeente duidelijk stellen. N-VA reageert nog steeds met onbegrip voor het feit dat de ‘klinkende overwinning’ op 14 oktober de partij uiteindelijk in de oppositie deed belanden. Zij wijst met de vinger naar de ‘monstercoalitie’ van van CD&V plus, sp.a vooruit en Open VLD.

Met haar oppositie manifest wil de partij haar positief engagement voor Liedekerke en de Liedekerkenaren nogmaals duidelijk maken. “Onze fractie neemt ook akte van de uitgestoken hand van de kersverse burgemeester  en wij zijn benieuwd naar de daadkracht van zijn woorden. Wij beloven alvast een stevige maar inhoudelijke oppositie: kritisch, met alternatieve oplossingen waar nodig en constructief waar wenselijk, maar steeds met het belang van de Liedekerkenaar voor ogen,” zegt de partij in een persbericht.

Topartikels editie Ninove-Dender