CloƩ Van Dijk is kandidaat Top Model

De vijftienjarige CloĆ© Van Dijk zit in de finaleronde van de schoonheidswedstrijd Top Model Belgium 2019. Vorig jaar had de vriendin van een buurjongen mee gedaan en CloĆ© wou dat ook wel eens proberen. Zij vroeg haar mama of zij mocht meedoen en die zei ā€˜jaā€™. CloĆ© werd toegelaten.

Er waren 6500 kandidaten maar CloĆ© wist in haar categorie door te dringen tot de halve finale (in Antwerpen) en de finale (in Parijs). Momenteel wordt er volop gerepeteerd in Bergen. Een belangrijk onderdeel is de sms-ronde. CloĆ© hoopt dan ook dat zoveel mogelijk mensen haar willen steunen door een smsā€™je te sturen naar nummer 3565 met de vermelding TMB94.

Momenteel staat CloƩ ook daar aan de leiding maar ze wil dat graag zo houden. Ze rekent o.m. op haar klas- en schoolgenoten van de Campus Vijverbeek maar ook op de mensen van Asse en daarbuiten. Natuurlijk zou ze graag winnen maar ze vindt haar deelname nu al een succes. Ze mag naar de finale in Parijs. Maar jij kan CloƩ helpen om te winnen en een fotoshoot te doen op een tropische bestemming.

Zend ā€˜TMB94ā€™ naar 3565.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk