Cloé Van Dijk is kandidaat Top Model

De vijftienjarige Cloé Van Dijk zit in de finaleronde van de schoonheidswedstrijd Top Model Belgium 2019. Vorig jaar had de vriendin van een buurjongen mee gedaan en Cloé wou dat ook wel eens proberen. Zij vroeg haar mama of zij mocht meedoen en die zei ‘ja’. Cloé werd toegelaten.

Er waren 6500 kandidaten maar Cloé wist in haar categorie door te dringen tot de halve finale (in Antwerpen) en de finale (in Parijs). Momenteel wordt er volop gerepeteerd in Bergen. Een belangrijk onderdeel is de sms-ronde. Cloé hoopt dan ook dat zoveel mogelijk mensen haar willen steunen door een sms’je te sturen naar nummer 3565 met de vermelding TMB94.

Momenteel staat Cloé ook daar aan de leiding maar ze wil dat graag zo houden. Ze rekent o.m. op haar klas- en schoolgenoten van de Campus Vijverbeek maar ook op de mensen van Asse en daarbuiten. Natuurlijk zou ze graag winnen maar ze vindt haar deelname nu al een succes. Ze mag naar de finale in Parijs. Maar jij kan Cloé helpen om te winnen en een fotoshoot te doen op een tropische bestemming.

Zend ‘TMB94’ naar 3565.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...