‘t Zeepaardje weer dicht door technisch defect

Stedelijk zwembad ‘t Zeepaardje is alweer voor onbepaalde duur gesloten en dit voor alle zwemactiviteiten.

Bij geplande werken aan een verliesstroomschakelaar liep het mis. “De verlichtingskringen in de zwembadhal gingen niet meer aan en dus kan er niet meer gezwommen worden”, zegt schepen van Sport Moad El Boudaati (sp.a). “We zijn volop bezig het probleem te onderzoeken. Hoelang de sluiting gaat duren zal afhangen van de omvang van de schade.”

Schepen El Boudaati benadrukt nog dat nieuwe incident niks te maken heeft met de vorige sluiting, die nog maar dateert van begin deze maand. Na onderhoudswerken bleef het zwembad op 7 en 8 januari opnieuw gesloten door een technisch defect aan een filter.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise