Dirk Lodewijk en Katia Segers trekken sp.a vooruit

Sp.a Liedekerke trekt naar de gemeenteraadsverkiezingen als sp.a vooruit. Dirk Lodewijk en Katia Segers trekken de lijst.

Vanaf 10 februari gaat sp.a vier achtereenvolgende zaterdagen op stap langs alle huizen in Liedekerke met een enquête waarin de inwoners hun mening wordt gevraagd over het voorbije beleid en hun prioriteiten voor de komende zes jaar. De afdeling doet dit al sinds het jaar 2000.

Traditiegetrouw zullen de resultaten van de enquête de basis vormen van het programma waarmee de afdeling naar de kiezer trekt. Mensen kunnen de enquête op papier of online invullen. De ingevulde exemplaren kunnen op de kantoren van ABVV en FSMB en bij elk van de 22 bestuursleden worden binnen gebracht of worden op eenvoudig verzoek thuis opgehaald (een telefoontje naar 0478/33.27.07 volstaat).

De link naar de enquête: www.s-p-a.be/wijmakenliedekerke

De naam sp.a vooruit waarmee de ploeg naar de kiezer trekt, verwijst naar de duidelijke keuze die de afdeling maakt voor verruiming. Op 14 oktober hoopt sp.a vooruit de kiezer aan te spreken met een progressief project voor een warm, duurzaam, gezond Liedekerke waar alle inwoners zich thuis voelen. De partij zal dat doen met een hechte ploeg van vertrouwde gezichten aangevuld met nieuwe, onafhankelijke progressieve kandidaten, een goede mix van nieuw, aanstormend talent en vaste waarden. Inwoners van Liedekerke die de ploeg willen versterken, zijn nog steeds welkom.

De volledige lijst van sp.a vooruit wordt binnen afzienbare tijd bekend gemaakt. Wat zeker is dat de lijst wordt getrokken door een lijsttrekkersduo: huidig eerste schepen Dirk Lodewijk op de eerste plaats en Vlaams Parlementslid Katia Segers op twee.

 

Topartikels editie Ninove-Dender