Café De Wachtzaal platgegooid

Het legendarische café De Wachtzaal in Liedekerke is niet meer. Het cafeetje aan het station werd afgebroken.

Café De Wachtzaal was een halve eeuw lang een gezellig kroeg aan het station van Liedekerke, waar pendelaars terecht konden wanneer de trein weer eens vertraging had. In 2012 werd beslist dat het café plaats moest ruimen voor de vernieuwing van het station. Uitbater Guy Tyberghin verhuisde naar de Muilenstraat, waar hij De Nieuwe Wachtzaal opende.

Het oude café werd ingericht als werfkeet voor de aannemer. Maar nu de werken aan het station er bijna op zitten, werd ook het café volledig afgebroken. Het Agentschap Wegen en Verkeer voorziet er een ontsluitingsweg die de Affligemstraat met de nieuwe stationsparking verbindt.

Topartikels editie Ninove-Dender