Namiddagshows in Liedekerke

Sinds dit jaar hoeven de senioren van het Pajottenland geen uren meer op de bus te zitten voor een namiddagshow in één of andere uithoek van ons land. Onlangs was er een eerste try-out namiddagshow in Liedekerke en dat bleek meteen een schot in de roos. De deelnemers genoten er van een driegangen menu gevolgd door een leuke show met oa Paul Severs, Hanny D & Christof Chapsis.

L show‚ÄúDe reacties waren lovend en een vervolg kan dus niet uitblijven. Er is duidelijk nood aan dit soort events voor deze doelgroep‚ÄĚ aldus organisator David Gheysels. ¬†Op 1 juni 2017 zal in het cultureel centrum Warande (Opperstraat 29, 1770 Liedekerke) dus de 2de editie van deze namiddagshow plaatsvinden. Ook deze keer zal men eerst kunnen genieten van een driegangenmenu gevolgd door optredens van oa Garry Hagger, Ben & Christof Chapsis.

Men betaalt voor dit alles slechts 28 euro (menu + show inbegrepen).  Ook in het najaar staan alvast shows gepland met diverse artiesten, er zullen zowel grote namen als nieuw en/of lokaal talent de revue passeren. We willen mensen graag een leuke namiddag laten beleven en Liedekerke is door zijn centrale ligging hiervoor de ideale locatie.

De organisatoren zorgen voor lekker eten en goede artiesten. De sfeer, daar zorgen de deelnemers zonder enig probleem zelf voor. Iedereen is van harte welkom op 1 juni. De zaal is ook voor rolstoelen toegankelijk.

Inschrijven kan via 0476/85.89.34 of info@dream-entertainment.be. Tickets ook verkrijgbaar in Bistro Likert, Gemeenteplein 8, 1770 Liedekerke.

Topartikels editie Ninove-Dender