A Future For Togo vzw veilt unieke items

Naar jaarlijkse gewoonte zal er van 1 tot 10 juni een online veiling plaatsvinden via Ebay t.v.v. A Future For Togo vzw. De Ninoofse vzw die hulp biedt aan de wees- en straatkinderen in Togo biedt een uitgebreid gamma items aan waarop kan geboden worden. Zo kan je bieden op een unieke canvas van Christoff & Lindsay, de voetbalschoenen van ex gouden schoen Sven Kums OF een VIP arrangement op AA Gent

N A future 2Maar je kan ook kiezen voor een unieke overnachting in Kasteel Bosdam (bij Peter Van Den Berge & Faith Olugo van The Sky is The Limit), weekends Blankenberge, een citytrip voor 2 personen naar Barcelona, tal van etentjes en hotelovernachtingen, de persoonlijke zonnebril van Dennis Black Magic, een ballonvaart voor 4 personen, tickets voor de avant première van de nieuwe Kampioenfilm met meet & greet met de acteurs of een cartoon uit de privé collectie van Gaston Berghmans.

Verder is er een platina award van Clouseau, een gesigneerde wedstrijdshirt van AA Gent en van Olivier Deschacht, tickets met meet & greet voor Natalia, een unieke gouden plaat van de orginele bezetting van K3, een diner met Andy Peelman (Koen uit de Buurtpolitie), een diner met Joyce Van Nimmen en een Diner met Pat Krimson & Loredana, kunstwerken, een DJ set van Steven Deduytsche, een gesigneerde fotokader van Manoeuvres (de band van Sean Dhondt), VIP tickets voor Rock Zottegem, enz. De volledige lijst kan je terugvinden op www.afuturefortogo.org

Michel Van Den Brande (The Sky is The Limit) is sinds 3 jaar ambassadeur van de vzw en de bezielers van alle evenementen van A Future For Togo inclusief veiling zijn zoals ieder jaar Gunter De Smet en Evie Hoefs (zie foto).

Bieden op de items kan van 1 tot 10 juni via http://myworld.benl.ebay.be/veilingafuturefortogovzw

Topartikels editie Ninove-Dender