Sint-Antoniusschool wuifde juf Marie-Rose uit

De Sint-Antoniusschool in Liedekerke wuifde vrijdag kleuterjuf Marie-Rose Schelfhout uit. Marie-Rose stond 38 jaar voor de klas en gaat nu met pensioen. Daar moesten uiteraard bloemen bij.

Het werd een onvergetelijke dag voor haar. Ze werd ’s middags al verwacht op school waar ze samen met haar collega’s en oud-collega’s gezellig kon bijpraten tijdens de lunch. In de namiddag trakteerden de kleuters en de lagere school haar op een zelfgemaakt liedje en een aantal dansjes. Marie-Rose werd ook overladen met cadeautjes en gelukwensen.

Juf Marie-Rose stond 38 jaar voor de klas, waarvan het grootste deel in de derde kleuterklas. Voor haar was het afscheidsfeest een mooi maar ook emotioneel moment.

“Ik ga alle sociale contacten hier, al de kinderen en mijn collega’s, natuurlijk heel fel missen. Ik vond het geweldig om hier voor de klas te mogen staan en aan het begin van elk schooljaar nieuwe kleutertjes te mogen verwelkomen. Maar gelukkig is er de computer. Af en toe eens mailen en eens kijken naar de website. Zo leef ik mee met wat op school allemaal gebeurt‚ÄĚ, ¬†glimlacht Marie-Rose.

(Foto’s: Jacky Delcour)