Oud arsenaal Liedekerke verkocht voor 585.000 euro

Het voormalige gemeentelijke arsenaal van Liedekerke, in de bedrijvenzone Begijnenmeers, werd vrijdagnamiddag in café Daatmet openbaar verkocht voor 585.000 euro.

Voor de gemeente Liedekerke is dat een financiële meevaller, want de inzetprijs was 450.000 euro. Het gaat om één van de twee oude vestigingen in de bedrijvenzone die de gemeentelijke werklieden tot vorig jaar gebruikten.

Het nu verkochte oude magazijn dateert uit 1977 en ligt op een perceel van 29 are. De nieuwe eigenaar is het afbraakbedrijf Viking, dat al aan de overzijde een vestiging heeft. De koper wenste niet in te gaan op vragen wat hij met het pand of het perceel gaat aanvangen.

Liedekerke verkoopt later ook nog het andere, vooraan in de bedrijvenzone gelegen, oude arsenaal.