Meise huldigt sportkampioenen

Op woensdag 25 juni zette de gemeente Meise al haar sportkampioenen in de bloemetjes in het cultureel centrum De Muze, als dank voor hun prestaties het afgelopen jaar.

Alle winnaars van gewestelijke, provinciale, Vlaamse en Belgische kampioenschappen kwamen aan bod. Nadat Cees Boer, voorzitter van de sportraad, de talrijk opgekomen sportievelingen namens het gemeentebestuur en de sportdienst welkom heette, begonnen sportfunctionaris Dany Geysels en jeugdconsulent Miranda Van Lint deze huldiging met de individuele kampioenen in de verschillende sporttakken en disciplines.

Zowel de individuele kampioenen als de ploegen kregen een mooi aandenken. Bovendien zorgde DanceCult Demo Crew voor enkele geslaagde optredens.

Daarnaast werden er nog vier bijzondere trofeeën overhandigd waarbij zowel jong als oud in de prijzen vielen.  Emilie Conter werd uitgeroepen tot sportvrouw en Rob Kerremans tot beloftevolle jongere van het jaar. 

De trofee sportverdienste gaat naar Francis Vandervondelen (71 jaar) voor zijn 30 jarenlange vrijwilligerswerk en Jozef Aerts (83 jaar) mocht de trofee als sportieve senior in ontvangst nemen.  

 

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise