Lennik organiseert eerste Kerstcorridia waarvan de opbrengst naar De Warmste Week gaat

Op vrijdag 22 december wordt de eerste Lennikse Kerstcorrida in het centrum van Sint-Kwintens-Lennik georganiseeerd. De opbrengst hiervan gaat integraal naar de Warmste Week die projecten steuneen die bijdragen aan ‘Opgroeien zonder zorgen’.

Op en rond het Andreus Masiusplein en WCD Den Bleek kan je tussen 19 en 21 uur deelnemen aan de verlichte avondloop. Het parcours is ongeveer 1 km lang en kan zo vaak als gewenst afgelegd worden. Je kan ook deelnemen aan de Strava Challenge waarbij je kans maakt op een prijs.

Deelnemen kost 20 euro per team van één tot vijf personen. Loop je pas op het einde warm voor deze Kerstcorrida, kan je ook op de avond zelf nog zonder voorinschrijving gewoon langskomen én deelnemen.

Doorlopend nodigen de Bibliotheek, KBC Bank & Verzekeringen, Rotary Gaasbeek, Rotary Sint- Pieters-Leeuw, Limbourg drinks, Black Lotus, Jobar, Praatcafé ’t Steentje, Steinert Everybody Different en Hof ter Eizeringen je op het A. Masiusplein uit op een gezellige kersmarkt waar je aan hun standjes kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes of leuke gadgets kan scoren.

Tot slot zijn er optredens en randanimatie waaronder een karikaturist die voor een vrije bijdrage je portret tekent. Doorlopend zal er sfeervolle muziek gespeeld worden.

Van 21 tot 23 uur zorgt Greg S., gekend van o.a. Tomorrowland, voor een stevig feestje. Violinvasion versterkt dit met zijn elektrische viool tussen 21.30 en 22.30 uur.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland