Maandelijkse Rommel-en antiekmarkt Gaasbeek.

De regionale Rommel- en Antiekmarkt wordt maandelijks ingericht op het sfeervol dorpspleintje van Gaasbeek. Elke vierde zondag van de maand (van maart tot en met oktober) kunnen kijk- en kooplustigen er komen snuisteren.

En dus is de markt van nu zondag 22 oktober, de laatste van het seizoen in Gaasbeek. 

De markt is open van 8 tot 16 uur op het met bomen omzoomd Arconateplein (beschermd dorpsgezicht). Deze traditie van de rommelmarkt en antiekmarkt bestaat al zo’n dertig jaar in Gaasbeek en het is zo de oudste dergelijke markt van heel het Pajottenland, op een unieke en gezellige locatie.

De organiserende vzw ONAV uit Lennik verwelkomt alle belangstellenden. Het wordt een herfsteditie, met wolken, maar in principe veel droge momenten voor de openluchtmarkt.

Standhouders kunnen zich steeds aanmelden via rommelantiekmarktgaasbeek@gmail.com (reserveren is handig, maar niet verplicht). De voorwaarden staan op de facebookpagina: www.facebook.com/rommelantiekgaasbeek

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland