Lightopia Festival in kasteel van Groot-Bijgaarden

Lightopia Brussels vindt plaats van 18 november tot en met 8 januari 2023 in het kasteel en het domein van Groot-Bijgaarden. Het meermaals bekroonde licht- en lantaarnfestival zal het hele kasteeldomein omtoveren tot een droomwereld met kleurrijke lichtinstallaties en een prachtige watershow. Het wordt een niet te missen spektakel waarbij je de locatie verkent in een unieke en betoverende sfeer. De toegang zal geopend worden van 17 tot 22 uur, maar je kan slechts binnen tot 20.30 uur. Je kan je nu al inschrijven voor de wachtrij om tickets te bemachtigen. Die zullen voor volwassenen ouder dan 16 jaar buiten piek 18,50 euro kosten en tijdens pieken 22,50 euro. Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen gratis binnen. Tot en met 15 jaar betaal je 14,50 euro (buiten piek) en 17,50 euro (piek).

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland