Kringwinkel verhuist naar Schepdaal

De Kringwinkel Televil opent op 31 januari de deuren van haar nieuwe winkel aan de IJsbergstraat 6 in Schepdaal. Daarvoor sluit de huidige winkel vanaf 24 januari voor een weekje de deuren.

De noodzaak om naar een groter pand te verhuizen met meer parking voor de klanten en de brengers van goederen, drong zich al jaren op. Voor Televil was het echter een absolute must om in Dilbeek te blijven.

‘Een jarenlange goede samenwerking met een gemeentebestuur en OCMW dat resoluut kiest voor milieu en lokale sociale tewerkstelling, zet je niet zomaar aan de kant’ zegt Luc Daelemans, directeur van Televil.

De zoektocht was al enkele jaren bezig maar bleek niet makkelijk. De nieuwe locatie moest voldoen aan een aantal minimumvereisten. Het pand aan de IJsbergstraat lost de verwachtingen in.

De winkel neemt toe in oppervlakte waardoor er een groter en gevarieerder aanbod kan aangeboden worden. Er is een ruime parking voor de klanten.

Wie goederen brengt wordt ontvangen in een ruimte los van de winkel waar makkelijk kan in‐ en uitgeladen worden.

Ook naar tewerkstelling toe biedt het nieuwe pand mogelijkheden. Er kunnen meer mensen aan de slag. Door het opstarten van een eigen logistieke afdeling in Dilbeek komen er andere functies bij.

Praktisch:

  • Op 24 januari sluit de winkel in de Spanjebergstraat.
  • Het brengerspunt blijft open tot 30 januari.
  • Op 31 januari openen de winkel en het brengerspunt in de IJsbergstraat 6.
  • Het telefoonnummer voor een gratis afhaling blijft ongewijzigd: 02-255.19.40.

televil kringwinkel