Aanmeldingen Dilbeekse scholen starten

Van 2 tot 23 februari kunnen ouders hun kinderen aanmelden voor een plaats in de Dilbeekse kleuter- en basisscholen. Op 11 maart start de inschrijvingsperiode.

Op de site aanmelden.dilbeek.be kan je jouw school van voorkeur ingeven, het is aangeraden minstens vijf mogelijke scholen op te geven. Zet de scholen hierbij in volgorde van jouw voorkeur (plaats 1 = grote voorkeur, plaats 5 = laagste voorkeur).

Zodra je kinderen zijn aangemeld, kan je hen van 11 maart tot en met 1 april inschrijven in de scholen. Bij de toewijzing van de scholen wordt geen rekening gehouden met de volgorde van aanmelding, je hebt dus de hele maand februari rustig de tijd om je keuze te maken.

Aanmelden is echter wel verplicht, wie het niet doet, zal later ook niet kunnen inschrijven.