Vilvoorde bevraagt horeca

De stad Vilvoorde lanceert een horecabevraging met als doel de toeristen en bezoekers beter te kunnen informeren over het aanbod.

Om via het toeristisch infopunt potentiĂ«le bezoekers zo goed mogelijk te informeren, peilt de enquĂȘte enerzijds naar de mogelijkheden van de horecazaak: Wat is de capaciteit van de zaak? Zijn er zalen te huur? Is er een terras? Is de zaak rolstoeltoegankelijk?

Anderzijds informeert de stad naar de interesse van uitbaters om mee te werken aan groepsarrangementen, een eventuele hap- en stap wandeling of de creatie van een uniek toeristenmenu met streekproducten.

De enquĂȘte is terug te vinden op www.vilvoorde.be/horecabevraging.

Horeca-uitbaters kunnen ook een exemplaar op papier verkrijgen in het toeristisch infopunt in het administratief centrum Mattenkot.