Nieuwe uitbaters in cafetaria Caerenbergveld

De cafetaria van sporthal Caerenbergveld heeft nieuwe uitbaters. Benny Camermans en Joëlle De Saedeleer gaan een nieuw avontuur aan en dopen het cafetaria om tot SportK-Fee Hoger Op. ‘Het was eens tijd voor een nieuw uitdaging’, klinkt het.

De nieuwe uitbaters van het SportK-Fee Hoger Op zijn intussen al een tijdje aan de slag, maar moeten toch nog even wennen aan hun nieuwe job. ‘Ik heb altijd in de kantine van de voetbal gestaan, maar verder heb ik enkel mijn winkel Allori in Lennik’, zegt Joëlle. ‘Mijn man Benny werkte al tien jaar als zelfstandig aannemer, maar hij wilde eens een nieuwe uitdaging aangaan. Daarom zijn we in dit avontuur gestapt.’

Hard gewerkt

Zelf combineert Joëlle haar winkel met het cafetaria. ‘Veel mensen denken dat ik mijn zaak sluit, maar dat is niet het geval. Ik blijf Allori uitbaten, maar daarbuiten sta ik in het café’, zegt Joëlle. Het koppel heeft intussen hard gewerkt om het cafetaria zelf een beetje op te frissen. Dat was ook nodig, want de laatste jaren was het cafetaria van sporthal Caerenbergveld geen succes meer.

Voor de verbouwing kregen ze de hulp van de gemeentelijke dienst. Zo kwam er een nieuwe vloer, een nieuw plafond, een nieuwe keuken en bar. De investering kostte de gemeente Dilbeek zo’n 50.000 euro. Benny en Joëlle zien hun nieuwe job alvast zitten.

‘We kijken er echt naar uit om het sportcafé op volle toeren te laten draaien. Op 5 oktober is iedereen alvast welkom op de officiële opening’, aldus Joëlle.