IKSO Denderleeuw supportert voor Voice kids Mentissa en Tessa (+ video's)

Het IKSO Denderleeuw zet vrijdag 17 oktober om 20 uur opnieuw de deuren van de feestzaal in de Middenstraat open voor de uitzending op groot scherm van ‘The Voice Kids’.

In de uitzending van 19 september werden twee leerlingen van de school geselecteerd voor de battles, al wisten de 14-jarige Mentissa Aziza en de 15-jarige Tessa Cornelis in het begin niet van elkaar dat ze hadden ingeschreven.

Mentissa en Tessa kregen heel wat lof van de jury. Voor Mentissa’s versie van ‘I want You back’ van The Jackson Five drukten zowel Sean, Nathalia als Regi af.

Tessa bracht Birdy’s ‘People help the people’ en had niet veel nodig om Sean en Nathalia te overtuigen van haar zangtalent.

Beide meisjes kozen uiteindelijk voor Nathalia als coach. Komende vrijdag zitten ze samen in de uitzending waar ze moeten strijden voor een plekje in de finale.

Na het grote succes van de eerste avond twijfelde de directie van IKSO niet lang of de feestzaal opnieuw ter beschikking te stellen opdat alle medeleerlingen, vrienden en supporters van het tweetal de uitzending samen kunnen beleven.

De deuren gaan open om 20 uur, de uitzending start om 20.35 uur