Gratis ontbijt op Dag van de Jeugdbeweging

De Denderleeuwse Jeugdraad beloont alle leden, leiders en vrijwilligers van de jeugdbewegingen belonen voor hun inzet en enthousiasme en nodigt alle leden van Scouts & Gidsen, Chiro en KSA uit op een gratis ontbijt op vrijdag 18 oktober tijdens de Dag van de Jeugdbeweging. 

‘De Dag van de Jeugdbeweging is de ‘nationale feestdag van de jeugdbeweging’’, vertel jeugdschepen Sofie Renders. ‘Alle Vlaamse jeugdbewegingen zeten die dag hun beste beentje voor en schreeuwen het samen uit hoe leuk het wel is om deel uit te maken van een jeugdbeweging. Het is dus vooral een feest van en voor alle jeugdbewegers.’

Trek je uniform aan!

Dit jaar heeft de Dag van de Jeugdbeweging plaats op vrijdag 18 oktober. De Denderleeuwse Jeugdraad organiseert van 7.30 tot 8.30 uur op het grasplein voor het gemeentehuis een heus ontbijt voor alle jeugdbewegers.

‘Alle leden van Chiro, KSA en Scouts & Gidsen zijn meer dan welkom’, vervolgt Lieselot Breynaert, penningmeester van de Jeugdraad. ‘ Wie in zijn of haar jeugdbewegingsuniform komt en een drinkbeker of gamel meebrengt, kan smullen van twee koffiekoeken en warme chocolademelk. Allemaal gratis en voor niets. Want met dit initiatief wil de Jeugdraad alle leden, leiding en vrijwilligers van onze jeugdbewegingen danken voor hun enthousiasme en inzet tijdens het jaar.’

Laat weten op https://www.facebook.com/events/191286747725592  of je er bij zal zijn.