Scouts en Gidsen Sint-Brixius sluiten 50ste verjaardag feestelijk af

De Scouts en Gidsen van Sint-Brixius-Rode zijn verheugd dat zij op zondag 25 september niet enkel hun leden, maar ook oud-leiding en sympathisanten mogen verwelkomen om samen de 50ste verjaardag van de groep af te sluiten.

De 50ste verjaardag van de Scouts en Gidsen van Sint-Brixius- Rode, beter gekend als de ‘Scoete Van Roi’, werd een jaar lang uitbundig gevierd zowel door leden, leiding, oud-leiding en sympathisanten.

De voorbije maanden passeerden heel wat festiviteiten de revue: een fakkeltocht, een bal voor leiding en oud-leiding, een afterwork, een voorkamp waar ook oud-leiding kon aan deelnemen en als kers op de taart opent zondag tijdens de jaarlijkse startdag van de groep ook een scoutsmuseum.

“Iedereen die in de loop der jaren verbonden was met de groep is welkom om samen met ons de geschiedenis in te duiken”, klinkt het. “We nemen je mee op een nostalgische tocht door 50 wondermooie scoutsjaren aan de hand van foto’s, films, anekdotes, persoonlijke aandenkens,…”

Maar ook kinderen die geïnteresseerd zijn om aan te sluiten bij de scouts zijn zondag zeker ook welkom met hun ouders om eens te proeven van wat scouting allemaal te bieden heeft. “Voor ze het beseffen, schrijven zij misschien binnenkort ook mee verder aan ons scoutsverhaal.”

Praktisch: zondag 25 september vanaf 13u, Hoefkantweg 5, 1860 Meise

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise