Betaalbare kantoorruimte op site Electrabel

Startende bedrijven kunnen in het project de Steamfactory kantoorruimte huren. Dankzij het initiatief van JCI Aalst, werden de voormalige kantoren van Interstoom (Electrabel) nabij het Stadspark in Aalst omgetoverd tot een hip startersgebouw.

“Junior Chamber International wil hét netwerk zijn voor ondernemende jonge mensen en hen kansen bieden om een positieve impact te creëren.”, aldus Leiv Hendrickx, voorzitter van JCI Aalst.

“Vanuit JCI Aalst ijveren we al jaren voor ruimte voor startend ondernemerschap in onze stad.” De leegstand van heel wat overheidsgebouwen en industriële panden in de stad leek voor JCI Aalst een opportuniteit om concreet vorm te geven aan deze wens. Onder leiding van Wouter Danckaert werd een werkgroep opgericht die als taak kreeg het ideale pand te vinden en in te richten. Dankzij de bemiddeling van Entrakt, viel de keuze uiteindelijk op het voormalige kantoorgebouw van Interstoom in de Erembodegemstraat in Aalst.

Wie meer informatie wenst kan steeds contact opnemen via info@steamfactory.be.