Jens en Hannes, clash van de prinsen

Op zaterdag 18 februari wordt in de Sint-Pauluszaal de prinsenverkiezing van het Opwijkse carnaval georganiseerd. De Gatspoëters mochten twee belangrijke kandidaturen ontvangen. De prins van vorig jaar neemt het op tegen de prins van het jaar ervoor.

Prins Jens Vanderperren (Jenske van OKV Stik in a gelé) neemt de handschoen op tegen Prins Hannes de Koster (van OKV Plankgaas). Op zondag 19 februari (zo rond 5 uur in de morgen) weten wij dus wie de volgende Koning Carnaval wordt in Opwijk. Met twee ervaren rotten in het carnavals vak, wordt het ongetwijfeld een schitterende carnavalsavond. U bent dus gewaarschuwd.

De ontwerper van de affiche (zie foto) liet zich bovendien danig inspireren door de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Let’s make carnaval great again!