Katanga schenkt 4.705 euro aan Mensen helpen Mensen

De Aalsterse radio Katanga heeft met een kerstactie 4.705 euro opgehaald voor ‘Mensen helpen Mensen’.

“We hebben dit jaar de kerstsfeer proberen scheppen ondanks een temperatuur van om en bij de 14 graden buiten. Iedereen dacht dat we het bedrag van vorig jaar niet zouden halen, en kijk nu. Fantastisch”, zegt Ralph Iliano van Radio Katanga.

“Mensen van Aalst en omstreken zijn warme mensen. Hier, in de Radio Katanga Kerstactie- studio, maken wij Kerstmis. Ik ben nog nooit zo fier geweest op onze ploeg. Tijdens de kerstperiode nemen we een nieuwe slogan aan vanaf volgend jaar: Radio Katanga, hier maken wij Kerstmis.”

Radio Katanga denkt er niet aan met de actie te stoppen. Volgend jaar zijn ze gewoon terug in de galerij Pieter Van Aelst.

(Foto: Katanga)