VIDEO: Oilsjt Mjoezik laat de kids aan het woord

De carnavalsradio Oiljst Mjoezik trekt vanaf vandaag alle registers open. Nooit eerder werkten zoveel carnavalisten aan één carnavalsproduct. De strijd over het claimen van de naam lijkt ook gespeeld, de inhoud is uniek voor Aalst.

Eén van de meest originele concepten is het kinderprogramma op woensdag namiddag tussen 16 en 17 uur. Tony Swings en Yordi Ringoir, beiden niet toevallig schoolmeesters boksten een leuk programma in elkaar waar de jeugd het voor het zeggen heeft.

Hoe leer ik dialect spreken, herken je deze carnavalshit maar dan wel in het Engels gezongen en ongedwongen jeugdige spontaniteit. Oiljst Mjoezik/Stadsradio Goeiedag Aalst is ook officiële sponsor van de stad Aalst en gaat naast de promotie voor het volksfeest ook de carnavalsgroepen extra steunen.

In deze clip maak je al kennis met de “jeigt”