Aalsters bedrijf heeft ontbijtservice

De Aalsterse ontbijtservice Jimelly’s, die vorige maand 5 kaarsjes heeft mogen uitblazen, heeft zijn intrek genomen in het pop-up bedrijvencentrum in Aalst.

Er zijn steeds meer en meer kleine ondernemingen die zich daar komen vestigen, van interieurarchitect tot ontbijtservice.

“De ideale ligging en de mooie ruimte zijn de belangrijkste redenen van onze verhuis”, verklaart Jimmy van Jimelly’s. “De voorbije 5 jaren hadden we in ons huis een speciale ruimte ingericht voor onze ontbijtservice. Door onze groei en onze samenwerkingen met enkele grote bedrijven zoals FrieslandCampina, Lotus, … werd deze ruimte veel te klein en gingen we op zoek naar een volwaardig magazijn. Via de krant lazen we dan over dit popup bedrijvencentrum en zo ging de bal aan het rollen. We zijn nog volop aan het verhuizen maar kunnen nu al zeggen dat dit één van onze beste beslissingen is”.

Alle leveringen voor Groot-Aalst zijn gratis.