Onrustwekkende verdwijning van Olga De Coster (update)

In Vilvoorde en omgeving wordt sinds gisteren koortsachtig gezocht naar Olga De Coster. De vrouw wordt vermist sinds donderdagnacht. Haar broer heeft vanmorgen een bericht op Facebook geplaatst, dat intussen massaal wordt gedeeld.

Olga, zelf woonachtig in Melsbroek, heeft donderdag de deuren moeten sluiten van de brasserie Canal in Vilvoorde. Haar wagen stond aan het kanaal geparkeerd.

Het laatste verstuurde signaal van haar gsm was die nacht rond 00u20 in Vilvoorde. Het laatste ontvangen signaal op haar gsm was rond 11u30 op vrijdagmiddag (12 februari) ook nog in Vilvoorde.

Haar wagen is blijven staan en zij is niet meer komen opdagen. Sinds die middag staat haar gsm uit.

In de loop van de avond heeft het parket Halle-Vilvoorde een opsporingsbericht uitgestuurd.

“Op donderdag 11 februari 2016 rond 00:20 uur, verliet Olga DE COSTER, 28j., haar werk te Vilvoorde, omgeving Kanaalpark. Haar voertuig Audi A1 is terug gevonden ter hoogte van de Steenkaai – Havenstraat. Sindsdien is er geen enkel spoor meer van haar.

Olga is 1m60 en heeft een magere lichaamsbouw. Ze heeft kort bruin haar langs achteren opgeschoren. Op het ogenblik van haar verdwijning droeg zij een donkere broek en beige/goudkleurige ballerina’s. Ze is eveneens in het bezit van een grijze handtas van het merk Guess.”

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.

VERMIST: mijn lief zusje Olga De Coster is op de nacht van donderdag 11/02/16 vermist. Zij heeft de deuren moeten…

Geplaatst door Stacy De Coster op vrijdag 12 februari 2016