Jogging in Wambeek op 1 juni

Op 1 mei is de KWB Wambeek joggingclub traditiegetrouw op bedevaart vertrokken. Te voet van Wambeek naar Halle om een kaarsje te doen branden bij het zwarte beeld van Onze-Lieve-Vrouw in de Sint-Martinusbasiliek. Zoals ieder jaar wordt er gevraagd om goed weer te krijgen op de jogging ‘t Hol Op te Wambeek dat dit jaar plaatsvindt op 1 juni 2019, alsook dit jaar voor de genezing van een clublid aan een ernstige ziekte. Duimen maar !
Op 1 juni is er een kinderjogging (start 13u30) met 3 afstanden naargelang de leeftijd, gevolgd door de jogging met keuze tussen 6 km en 12 km (start 14u30). Elke deelnemer, ook de kinderen, ontvangen een goodiebag na deelname waarbij de eerste 3 lopers van elke afstand (M/V) extra in de prijzen worden gezet. Tenslotte is er de tombola voor de aanwezige volwassen lopers waarbij 20 waardevolle prijzen worden verloot met als 1ste prijs een mooie fiets.
Meer informatie over de jogging vind je op  www.wambeekjogging.be
Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland