Mooie cheque voor De Poel

De Poel is een zorgaanbieder voor mensen met een beperking. Ze hebben niet minder dan vijf vestigingen: Schepdaal, Sint-Pieters-Leeuw en Sint-Genesius Rode (dagcentra) en Ternat en Ruisbroek (wooncentra). Samen ruim 200 gasten. Om dit mooie doel te steunen organiseerde Britt Stuckens een aantal acties in het kader van de Warmste Week. Zondag 10 februari mocht de opbrengst overhandigd worden: een vette cheque van 7.217 euro.

DE POEL 2De overhandiging van de cheque gebeurde in De Ploter in Ternat. Burgmeeester Michel Vanderhasselt kreeg dan ook de eer om de cheque te overhandigen aan algemeen directeur Isabel Van Obergen, haar hele team én een flinke delegatie van de gasten. Onmiddellijk na het overhandigen van de cheque werd aan Erik Baranyanka het peterschap van De Poel aangeboden. Hij aanvaardde met een gul hart.

Op initiatief van Britt werden heel wat acties op het getouw gezet. Er werden meer dan 1000 pannenkoeken gebakken (met dank aan Wytse, de koekenbakker van dienst), meer dan 900 zakjes met zandkoekjes (met dank aan Bakkerij Heidi) en truffels DE POEL 3(met dank aan Valentino) verkocht. Er werden ook bloemen te koop aangeboden op verschillende kerstmarkten. Dit alles leverde meer dan 7.000 euro op die De Poel zal besteden aan een mooie belevingstuin.

Maar De Poel wil zelf ook een goed doel steunen en stuurt een team naar de 100 km marathon van Kom Op Tegen Kanker. De gasten bakken koekjes en in het aterlier worden lampjes gemaakt. Zo hoopt De Poel op zijn beurt andere mensen gelukkig te maken met een flink bedrag. Voor zoveel mensen met zo’n warm hart nemen wij onze hoed af!

DE POEL 4
Foto vlnr : Isabel, Britt, Katoo en Wytse.
DE POEL 1
Een toffe bende van gasten en verzorgenden van De Poel.

 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland