Verzakking aan de fontein

Op het rond punt met de fontein op de Brusselsesteenweg is er een flinke verzakking van het wegdek. Het is niet de eerste maal dat er in Zellik verzakkingen van het wegdek zijn. Ofwel gaat het om een breuk in de riolering ofwel zorgt de aanhoudende regen van de afgelopen dagen voor een onstabiele ondergrond.

Het probleem werd gemeld op de facebookpagina Politiek in Asse en een andere bezoeker verwittigde de bevoegde diensten.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...