Niet nodig te kamperen

Zoals vorig jaar zullen de ouders die hun kind in het eerste jaar van de middenschool Sint-Angela in Ternat willen inschrijven niet hoeven te kamperen. Althans niet indien zij langskomen op zaterdag 27 april 2019 tussen 8 en 10 uur. Iedereen die dan langs komt, zal worden ingeschreven in 1A of 1B.  Na 27 april kan een maximumcapaciteit worden ingesteld voor het 1ste leerjaar indien dit nodig zou blijken.

De infoavond van Sint-Angela vindt plaats op vrijdag 26 april (van 18 tot 21 uur). Die avond zullen de ouders en de toekomstige leerlingen o.m. worden geïnformeerd over de hervorming in het secundair onderwijs en hoe Sint-Angela blijft inzetten op een brede oriënterende eerste graad.

Meer informatie over de inschrijvingen, de studierichtingen en het schoolleven in Sint-Angela is te vinden op de website www.sint-angela-ternat.be

(Foto enkel illustratief)

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland