Nieuw zorgproject Kapelleveld bijna klaar

Het nieuwe woonzorgcentrum Kapelleveld in hartje Sint-Katherina-Lombeek is bijna klaar voor gebruik. Kapelleveld omvat 41 assistentiewoningen en een woonzorgcentrum met 59 plaatsen.

In het centrum van Sint-Katherina-Lombeek, achter de gebouwen van het OCMW, trok projectontwikkelaar Woenst een nieuw project op. Lode Verdoodt en André De Meuter, de sterke mannen achter Kapelleveld, hebben al enige ervaring in de bouw van zorgcentra. Zo bouwden zij ook Zorgresidentie Wivina in Groot-Bijgaarden.

171019kapelleveldTernat-2

Met Kapelleveld voorzien zij in centrum Loemek een woonzorgcentrum met 59 plaatsen en 41 assistentiewoningen in het centrum van Sint-Katherina-Lombeek. “Ons principe is dat mensen voor de rest van hun leven op dezelfde plek moeten kunnen leven. Wie in Kapelleveld komt wonen, kan zorgeloos genieten van zijn oudere dag”, zegt Lode Verdoodt.

171019kapelleveldTernat-4

Kapelleveld zal worden uitgebaat door Armonea. Directeur Greet De Vriese belooft fors in te zetten op comfort en innovatieve zorgtechnieken. In het woonzorgcentrum komt ook een afdeling voor mensen met dementie.

Geïnteresseerden kunnen een kijkje komen nemen op 28 oktober, 23 november en 16 december. Meer info via www.kapelleveld.info.

 

 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland