Politie AMOW informeert over inbraakpreventie

Met de winter voor de deur vergroot ook de kans op inbraken in winkelpanden en woonhuizen. Hoe sneller het donker wordt, hoe minder de kans dat inbrekers opgemerkt wordt. De preventiedienst van de politiezone AMOW organiseert op woensdag 25 oktober een avond rond inbraakpreventie in het Cultureel Cenrum in Asse (Huinegem).

De politie zal die avond, om 20 uur, tips geven om inbrekers op een afstand te houden. Dat kaan vaak al door een paar eenvoudige maateregelen. De ervaring leert dat inbrekers maar een paar minuten proberen om ergens  binnen te raken en het dan opgeven omdat het te gevaarlijk wordt. Deze informatie-avond is helemaal gratis.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...