Jaarmarkt lokt Ternattenaren buiten

De jaarmarkt van Ternat was afgelopen zaterdag ondanks het wisselvallige weer een groot succes. ’s Ochtends leek het evenement letterlijk in het water te vallen door de regenbuien, maar in de loop van de voormiddag kwam de zon er door, waardoor de Ternattenaren zich toch naar buiten waagden.

JaarmarktTernat-5

De jaarmarkt zelf bood heel wat animatie. Voor het eerst werd het evenement georganiseerd door nieuwe vrijwilligers. Die lieten niets aan het toeval over. Naast de gewone markt, de dierenprijskampen en de kermisattracties genoten de mensen ook van een oldtimertentoonstelling en een roofvogelshow.

 

JaarmarktTernat-28 JaarmarktTernat-6

’s Avonds konden bezoekers zich in de tent gratis uitleven op live muziek en dj sets. Het avondprogramma werd georganiseerd door het Affligem Café en café Setup.

JaarmarktTernat-24 JaarmarktTernat-16

 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland