Wolfkens bestaan 45 jaar

Op zondagochtend 6 maart verzamelden 57 Wolfkens voor de start van het nieuwe wegseizoen. De wielertoeristenclub uit Roosdaal bestaat ondertussen 45 jaar. De fietsvereniging beschikt over vijf ploegen.¬† Elke ploeg heeft zijn eigen omlopen, afstanden en snelheid zodat er voor iedereen een plaats is.¬† De A-ploeg is de snelste ploeg en daarnaast heb je de B1, B2, C1 en C2, een ruim aanbod voor elke wielertoerist.¬† De club uit Roosdaal start het seizoen met een nieuwe trui.¬† De trui verwijst subtiel naar het jaar 1977, het jaar dat de wielertoeristenclub werd opgericht.¬† Het jubileumjaar zal niet onopgemerkt blijven.¬† Naast een aantal speciale ritten is ook een Ronde van Belgi√ę voor de leden gepland.¬† 21 leden zullen in mei aan de start staan van deze vijfdaagse. Het seizoen starten met 57 leden is uitzonderlijk en een mooi resultaat na twee jaar van corona-maatregelen.

Topartikels editie Ninove-Dender