Wolfkens bestaan 45 jaar

Op zondagochtend 6 maart verzamelden 57 Wolfkens voor de start van het nieuwe wegseizoen. De wielertoeristenclub uit Roosdaal bestaat ondertussen 45 jaar. De fietsvereniging beschikt over vijf ploegen.  Elke ploeg heeft zijn eigen omlopen, afstanden en snelheid zodat er voor iedereen een plaats is.  De A-ploeg is de snelste ploeg en daarnaast heb je de B1, B2, C1 en C2, een ruim aanbod voor elke wielertoerist.  De club uit Roosdaal start het seizoen met een nieuwe trui.  De trui verwijst subtiel naar het jaar 1977, het jaar dat de wielertoeristenclub werd opgericht.  Het jubileumjaar zal niet onopgemerkt blijven.  Naast een aantal speciale ritten is ook een Ronde van België voor de leden gepland.  21 leden zullen in mei aan de start staan van deze vijfdaagse. Het seizoen starten met 57 leden is uitzonderlijk en een mooi resultaat na twee jaar van corona-maatregelen.

Meest gelezen op Goeiedag.be