Voormalig OCMW-voorzitster Micheline De Mol overleden

Woensdagochtend is voormalig OCMW-voorzitster Micheline De Mol overleden na een slepende ziekte. De Zellikse zetelde voor CD&V 26 jaar onafgebroken in de gemeenteraad. In 1994 kwam ze voor het eerst op bij de lokale verkiezingen en raakte ze meteen verkozen.

Na twee termijnen als gemeenteraadslid werd Micheline De Mol in 2007 OCMW-voorzitster. Een ambt dat ze vanaf 2012 combineerde met haar functies als schepen voor onder meer Sociale Zaken, Jeugd en Senioren. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 raakte Micheline nog verkozen als raadslid maar een schepenambt kreeg ze niet meer toegewezen.

De Zellikse was naast de politiek ook heel actief in heel wat Zellikse verenigingen. Begin 2021 kondigde ze haar afscheid van de gemeentepolitiek aan. Na een slepende ziekte overleed ze vanochtend op 67-jarige leeftijd. Ze laat een man, drie dochters en acht kleinkinderen na.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk