Transfers Ninove, Affligem, Liedekerke, Roosdaal, Denderleeuw

1 ste NATIONALE

FCV DENDER

Trainer: Regi Van Acker. In: Mike Smet (Dessel Sport), Wesley Vanbelle (Roeselare). Uit: Ludovoc Buyssens (Brakel), Maxim Nys (Heist), Jordan Kerstenne (Club Luik), Wouter Hias (?), Marwab Zaanan (Ninove), Dennis Van Vaerenbergh (Tienen), Timon Van Calenbergh (Bambrugge), Rob Van Opdenbosch (?).

2 de AFDELING

KVK NINOVE

Trainer: Alan Haydock. In: Koen Persoons (Knokke), Sacha De Corte (Anderlecht), Andr√© Ntambue (Brakel), Allan Tshimanga (Eppegem), Jelle Geenens (Brakel), Gauthieur Bourguignon (RCS Braine), Marwa, Zaanan (Dender), Sorry Kaba (Dender), Jari Jacobs (Dender). Uit: Arno Ardans (Denderhoutem), Joren De Crick (Voorde-Appelterre), Junior Van Damme (Voorde-Appelterre), Kasper Monn√© (Wolvertem-Merchtem); Daan Van Eeckhout (Kester-Gooik), Tioon Van Londersele (Nederhasselt). 

3 de AFDELING

KFC VOORDE-APPELTERRE

Trainer: Bart De Durpel. In: Aatif Bouyalaoui (Buggenhout), Arne De Maeseneer (Dender), Jorg De Picker (Meldert), Gerome Verhoeven (Aalst), Joren De Crick (Ninove), Junior Van Damme (Ninove), Kevin Kempeneer (Leeuw), Kyan Van Impe (Denderhoutem), Michiel Delaruelle (Dikkelvenne), Timothy Oliseh (Brakel), Yaron Jacobs (Anderlecht), Yenthe De Jonge (Lochristi). Uit: Kenneth Ots (Kester-Gooik), Tuur De Meerleer (Elene-Grotenberge), Stan Vanhauwaert (Horebeke), Yarne El Gouch (Denderleeuw), Quentin Vanderheyden (Denderleeuw).

1 ste PROVINCIALE

VK LIEDEKERKE

Trainer: Ives Cordier In: Diego Van Wingen (Gijzel-Oosterzele), Rickard Joos (Lede), Joachim Gengezo (Wolvertem-Merchtem), Kenneth De Jonghe (RWDM), Steven Van Driessche (Kraainem), David Geeurickx (Teralfene) Uit: Lars Bronselaer (Borchtlombeek), Sam Smismans (Denderleeuw), Kenneth Mumba (Teralfene), Saed Menehbi (Wolvertem), Aaron Rosseels (?), Alexis Joly (Rode De Hoek)

2 de PROVINCIALE B

STANDAARD DENDERLEEUW A

Trainer: Marijn Van Der Heyden. In: Aron De Raes (Denderhoutem), Sam Smismans (Liedekerke), Lars Godart (Merelbeke), Yannick Wagner (Rhodienne), Matthias Verhasselt (Winnik), Yassin El Gouch (Voorde-Appelterre), Quentin Vanderheyden (Voorde-Appelterre), Jarne Moerenhout (Lebbeke), Jarne Franchet (TK Meldert), Joas Droessaert (TK Meldert), Kevin Campaoré (Denderleeuw B). Uit: Kenneth Asselman (Borchtlombeek), Djanni Kundi (Hekelgem), Kim Bal (TK Meldert), Michael Malfroidt (TK Meldert), Jeremy Vander Linden (TK Meldert), Arjop Adriaenssens (TK Meldert), Jens Guldemont (Borchtlombeek), Lionel Diansukina (?), Kenneth Overath (Winnik), Bouba Nsimba (Winnik).

LEEUWKENS TERALFENE

Trainer: Danny Van Laethem In: Kenneth Mumba (Liedekerke), Jente Van Rossem (Meise), Michael De Neve (Haaltert), Ntoubandi Anderson en Lennert Van De Winckel (Teralfene B), Michiel Duchy (Teralfene B) Uit: David Geeurickx (Liedekerke), Jorg De Koster (Wambeek-Ternat)

OSTA MEERBEKE

Trainer: Serge Beerens. In: Bram Van Londersele (Burst), Okan Taslidere (Herdersem), Berkant Ayrim (Ninove). Uit: Kenn Van Lijsebeth (Asse-Zellik), Bernd Van Den Borre (?), Jeroen Somers (?).

VK NEDERHASSELT

Trainer: Steve De Cooman. In: Yorben Borgenon (Denderhoutem), Norbert Haba Kolie (Burst), Toon Van Londersele (Ninove), Kenneth Broquet (Winnik), Jorg Nissens (Gavere-Asper), Yoran Bruylandt (Eizeringen),Darko Scheerlinck (Denderhoutem), Samuel Fransaert (Zandbergen). Uit: Roman Podevijn (Erembodegem), Sam Meerman (Aaigem),Tim Geeroms (stopt), Yves Verheijen (Herdersem), Niels Schiettecat (stopt).

EENDRACHT WINNIK A

Trainer: Gregory Van Londersele. In: Kenneth Overath (Denderleeuw), Buba Nsimba Makoso (Denderleeuw), Anthony Pervolorakis (Bonanza), Nicolas Slagmulder (Haaltert), Niels De Wit (Bonanza), Bjorn Van Laethem (Zandbergen), Mattijs Trooskens (Dender). Uit: Matthias Verhasselt (Denderleeuw), Kenneth Broquet (Nederhasselt).

3 de PROVINCIALE D

PANTERS OKEGEM

Trainer: Geert Van Op Den Bossche. In: Tim Braem (Denderhoutem), Davy Caudron (Oudegem), Broderick Declercq (vrije speler), Jens De Loy (Nieuwerkerken), Jonas De Smet (Nederhasselt), Frederik De Winne (Haaltert), Alexander Dubois (Bonanza), Kenny Gillot (Neigem), Jan Godderie (vrije speler), Robbe Guldemont (Teralfene), Jarne Raes (Teralfene), Claudio Scarpitta (Vlierzele), Jonas Van Bont (Denderleeuw), Maikel Van De Velde (vrije speler). Uit: Glenn De Langhe (Herdersem), Micha√ęl Hanssens (Asse-Terheide), Bram Maginet (Malderen), Gerben Muylaert (Vlierzele), Bram Van Den Bossche (Smetlede), Dante Van Vaerenbergh (Denderleeuw B), Thierry Vandyck (Denderleeuw B).

EENDRACHT HEKELGEM

Trainer: Ive Asselman In: Djanni Kundi (Denderleeuw), Kevi Kiebooms (Eizeringen), Anthony Populier (Teralfene B), Roman Podevijn (Nederhasselt), Yannick De Wolf (Hekelgem B) Uit: Michiel De Leeuw (Mazenzele), Stijn Sarens (Berg-Op), Traore (Negenmannele)

4 de PROVINCIALE B

RSC OPHASSELT B

Trainer: Pascal Michiels. In: niemand. Uit: niemand.

4 de PROVINCIALE C

STANDAARD DENDERLEEUW B

Trainer: Danny Hertveldt. In: Dante Van Vaerenbergh (Okegem), Thierry Van Dyck (Okegem). Uit: niemand.

VK JONG NEIGEM

Trainer: Filip Masfrancx. In: Robbert Ronsijn (Winnik B), Lennert Ronsijn (Winnik B), Niels Legrand (Winnik B), Damon De Dijn (Winnik B), Matthias Bonte (Winnik B), Bryan Van Snick (Tollembeek), Bob Deschyyffeleer (Meerbeke), Toon Vanwelkenhuysen (Meerbeke), Jeroen Somers (Meerbeke), Bryan Masfrancx (Voorde-Appelterre), Perry Van Den Branden (Zandbergen). Uit: Kenny Gillot (Okegem).

KVK NINOVE B

Trainer: Gunther Van Der Perren. In: Noah Devos (Halle-Pepingen B), Jorik Baudewijn (Dender), Mateo Saldi (Leeuw), Lucas Verdood (Dilbeek B), Wutichai (Kester-Gooik B), Ruben Ayaya Bayo (Brakel). Uit: Maxime Wauters (Kester-Gooik). SK Opbrakel Trainer: Lorenzo Van Damme. In: Kristof Boullard (Deftinge), Arne Houck (Sint-Goriks), Jemy Vioen (Zegelsem), Gregory Vekeman (vrije speler). Uit: niemand.

RSC OPHASSELT A

Trainer: Jan Kiekens. In: Tim Trullemans (Essene), Danny Lorge (Everbeek), Selim Taslidere (Nieuwerkerken), Oscar Gwiza (vrij), Bram Moens (Winnik), Jonathan Kalonda (Dikkelvenne), Gaetan Laurens (terug na sabbatjaar), Dietmar De Maeseneer (Jong Geraardsbergen), Yesil Yilmaz (Jong Geraardsbergen), Luan Nushi (Lede), Zakaria Bouderqa (Klinge), Jan Baeyens (vrije speler), Olivier Berchmans (Galmaarden), Aron Durang (Galmaarden), Bjarne Pocket (Galmaarden), Egon Pletinckx (Galmaarden), Isie Buelinkcx (Herne B), Brent Ros√© (Zandbergen), Sibren Hernalsteen (Meerbeke), Kevin Hargot (Essene), Cyriel Urbain (vrije speler). Uit: Seb Van Bever (Strombeek), Micka√ęl Elders (?), Marco Coutinho (?), Dylan Costa (ASE Chastre), Balder Michiels (Nieuwerkerken).

EENDRACHT WINNIK B

Trainer: Georges Bellemans. In: niemand. Uit: Glenn Van Der Sleyen (Moerbeke), Niels Legrand (?), Bram Moens (?).

Topartikels editie Ninove-Dender