Vanaf 1 september worden verschillende centrumparkings opnieuw betalend

De werkgroep Lokale economie en Financiën nam in mei een aantal maatregelen om extra ademruimte te geven aan de ondernemers en het promoten van het ‘winkelhieren’. Dit naast de reeds genomen maatregelen op het federale en Vlaamse niveau. Een van die maatregelen was het gratis parkeren volgens het systeem van de blauwe zone tot en met 31 augustus op parking Gemeenteplein, Hopmarkt, Kerkplein, Koensborre en Prieelstraat.


Vanaf 1 september is opnieuw het betalend parkeren van kracht op bovenvermelde parkings. Er is evenwel nog steeds gelegenheid tot gratis parkeren, en dit op de parkings Boekfos, Gildehof, Huinegem (bovengronds), aan het containerpark aan Putberg en de parking aan het station.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk