Wijndomein ontvangt Belgian Wine Award van Gault&Millaa

Gault&Millau stelde onlangs de allereerste gids over Belgische kwaliteitswijnen en wijndomeinen voor. Deze gids brengt de beste Belgische wijnen van de meest vooraanstaande wijndomeinen in ons land samen. Zo werd de mousserende roséwijn Bruut Rosé Extra Brut van Wijndomein Dappersveld-Woestijn in Elingen (Pepingen) in de gids opgenomen.

Deze wijn is samen met 171 andere wijnen bekroond tot de beste van ons land. Diezelfde wijn van Dappersveld-Woestijn werd bovendien ook samen met zeventien andere wijnen bekroond met een Belgian Wine Award 2023.

Een jury van meer dan dertig erkende sommeliers en experts met nationale en internationale ervaring proefden bijna 300 verschillende ingezonden wijnreferenties en koos de wijn uit Pepingen uit als één van de besten.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland