Raddio Oppèk schiet uit de startblokken

Ook 2021 wordt een jaar zonder carnavalweekend en dus ook zonder carnavalstoet. Maar Raddio Oppèk laat de carnavalisten niet in de steek. Van 15 tot 28 maart kan je weer afstemmen op de frequentie 95.9 van Raddio Oppèk. 24 uur op 24 uur krijg je carnavalsmuziek en luchtige programma’s (plezant gezjiever en nies) op je radio. De bedoeling is om het Opwijkse carnavalsbloed warm te houden.

Naast de reclamespotjes in ’t Oppèks, de ‘laif’ uitzendingen elke werkdag van 20 tot 22 uur en de Oppèkse Top 50 op zaterdagnamiddag is er een nieuwe rubriek die ‘kaffe en toertjes’ werd genoemd. Elke werkdag tussen 3 en 4 kan je plaatjes aanvragen om te laten zien hoe graag dat je de senioren uit je omgeving toch wel ziet.

Wil je Raddio Oppèks financieel steunen dan kan je via de website pintjes tracteren. Voor de getracteerde pintjes krijgen de Opwijkse cafés reclame zendtijd. Ga naar de website www.raddio-oppek.be en de rubriek ‘sante’. De presentatoren zijn Pieter Vermeiren (Chewie), Jasper Baeyens, Emily Van Aken en Sefanja Hillaert. De techniek is in handen van Glenn Verbesselt en Davy Moortgat.

Plaatjes aanvragen kan via telefoon of sms ( 0456 33 88 18 ) of mail ( info@raddio-oppek.be ).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk