Mazels Toneel: Foei, minister!

Het Mazels Toneel is aan zijn 25ste seizoen toe. Wat ooit als toneel-variété begon is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in de Opwijkse toneelwereld. Voor de 25ste productie werd gekozen voor een echte klassieker: Foei minister, een klucht van Ray Cooneyin in een regie van Marleen De Meersman. Het Mazels Toneel speelt niet minder dan negen voorstellingen maar … wij moeten u teleurstellen: ze zijn allemaal uitverkocht. De speeldata zijn: 10, 11, 17, 18, 19, 22, 24, 25 en 26 maart.

Vorig jaar steunde het Mazels Toneel de actie tegen de spierziekte ALS. Dit jaar steunen zij de nieuwbouw van de vrije basisschool de Knipoog in Mazenzele. Meer in het bijzonder brengt het Mazels toneel het door de school voorgenomen plan van de installatie van de lift in de aandacht, die moet toelaten dat personen met motorische beperking iets gemakkelijker toegang krijgen tot het gebouw.