Kinderen griezelen met Johnny (+ foto’s)

Johnny Van Campenhout is de kerstmisman, niet de kerstman, van Opwijk. Elk jaar versiert hij samen met zijn echtgenote hun huis met duizenden lampjes en honderden stuks kerstversiering. Maar ook Halloween grijpt Johnny aan om zijn huis om te toveren met heksen, spoken en spinnen. Uren werk, niet echt goedkoop en uren werk maar Johnny beleeft er zoveel plezier aan.

Dat plezier wil hij ook graag met anderen delen. Zo mochten de kleuters en kinderen tot en met het derde leerjaar in zijn ‘spookhuis’ op bezoek komen. Aandoenlijk om te zien hoe de kleuters eerst bedeesd en beduusd rondkijken maar stilaan zelf plezier scheppen in de unieke decoratie. De juffen van ’t Luikertje werden getrakteerd op een glaasje cava, de bengels kregen snoep en frisdrank.

En Johnny? Die was overal om de kindjes te bedienen en zijn spoken in beweging te brengen. De kinderen genoten ervan maar Johnny nog meer!