KWB-Heksenwandeling nog tot 14 november

Omdat de jaarlijkse heksenwandeling niet kon plaatsvinden, oorzaak genoegzaam gekend, gooide KWB-Merchtem het over een andere boeg. Je kan nu een heksenwandeling doen in je eigen bubbel en wanneer je wil. 14 november is nu de laatste dag.

De wandeling gaat over een afstand van zo’n vijf kilometer. Vertrekken doe je na het vallen van de duisternis op het kruispunt van Spiegellaan en Mandsteenweg. Het is een lekker donkere wandeling tussen de velden en in de bossen. Tussendoor kunnende deelnemers met behulp van qr-codes leuke heksenfilmpjes met opdrachten bekijken. Leuk om samen met de kinderen te doen tijdens de herfstvakantie.

Deelname is gratis en er kunnen gratis snoepzakken gewonnen worden. Wat je nodig hebt: Smartphone met qr-code-lezer (voldoende opgeladen en met 4g), een zaklamp – je stapt immers door veldwegen, en met behulp van die zaklamp kan je de qr-codes vinden,pPapier en balpen om onderweg de antwoorden op te schrijven, stevige schoenen die vuil mogen worden, een mondmasker en ontsmetting.

Je komt soms op straat. Zorg dat er minstens 2 personen een fluohesje dragen. Uiteraard kunnen de kinderen verkleed op pad gaan! De wegbeschrijving (op papier of op je smartphone) en meer info kan je vinden op de website www.kwbmerchtem.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk