Halloweenhuis heeft veel bekijks

Wie zich graag onderdompelt in de Halloweensfeer wordt aan de Hellebeekstraat in Grimbergen op zijn wenken bediend. Bewoners Marie-Jeanne (61) en Alain Tormans (58) hebben hun woning zodanig vol gedecoreerd met spinnen, doodskoppen, heksen, spoken, pompoenen en skeletten dat het wel een echt Halloweenhuis lijkt.

Het blijkt een uit de hand gelopen hobby. “Het is vooral mijn man die er zich mee bezighoudt”, lacht Marie-Jeanne. “Het ganse jaar door verzamelen we allerlei spullen in grootwarenhuizen, op brocantes, rommelmarkten en in tweedehandszaken. En dan als het moment daar is dan hangen we alles omhoog. Voor onze kleindochter maar ook voor andere kinderen. We hebben er wel heel wat werk mee. We zijn zeker twee dagen zoet geweest met alles op zijn plaats te zetten. Het is eigenlijk wat te veel (lacht).”

De twee krijgen heel veel reacties van passanten aan de drukke verbindingsweg vlakbij de ring. “De mensen stoppen zelfs voor onze deur om foto’s te nemen en filmpjes te maken, heel plezant allemaal.”

Binnen een paar weken kan je opnieuw aan de woning terecht voor heel wat uitbundige kerstsfeer want ook die periode zal allerminst onopgemerkt bij hen voorbijgaan beloven Marie-Jeanne en Alain nu al.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise