Voorjaarsconcerten Jazz-MADD ten huize Rebecca Van Rampelberg

Jean Van der Schueren, “frontman” van vzw Duende, haalt al sinds 2010 met zijn project Jazz-MADD knappe jazzmuzikanten naar de Denderstreek. Hierbij gaat hij telkens op zoek naar een geschikte locatie, een aangenaam kader dat zowel in de smaak valt bij de muzikanten als bij het publiek.

In Denderleeuw is de parketzaal van ’t Kasteeltje ‘the place to be’ geworden en in Aalst is dat de gezellige foyer van Theater Pact in De Bathyscaaf. In Ninove heeft Jazz-MADD nog geen echte vaste stek. Zo organiseerde Jean zijn concertreeksen onder andere al in het zaaltje van De Koepoort, in Hotel De Croone, in de Hospitaalkerk en in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans.

Voor de reeks voorjaarsconcerten van 2017 vond hij onderdak ten huize kunstenaar Rebecca Van Rampelberg, Ring Oost in Ninove. Ondanks het beperkt aantal zitplaatsen, gaat Jazz-MADD de uitdaging niet uit de weg om er drie concerten te laten plaatsvinden. Snel reserveren is dus de boodschap.

Voorjaarsconcerten Jazz-MADD 2017:

  • 21/22  januari 2017: Daniele Martini Quartet (foto)
  • 18/19 februari 2017: Caroll Vanwelden
  • 18/19 maart 2017: LAMORAL

Info en reservatie: vzw Duende/Jazz~MaDD, 0495/121447, info@jazzmadd.be,www.jazzmadd.be

Topartikels editie Ninove-Dender