Online inschrijven én betalen in ’t Kadeeken

Vanaf december stapt IBO ’t Kadeeken over naar een nieuwe softwareleverancier met een toch wel ingrijpende verandering voor de ouders als gevolg.

Zo moet elke ouder voortaan onder andere online zelf een dossier aanmaken en gebeurt het inschrijven en betalen eveneens online. Vanaf 1 december 2016 treedt het systeem in werking en kunnen ouders beginnen met het aanmaken van een dossier via https://ninove.ticketgang.eu/. Op 12 december starten de online inschrijvingen voor de kerstvakantie. Het dossier moet minstens een week voor deze datum in orde zijn, anders kan men niet inschrijven. Ouders die geen computer of internet hebben, kunnen rekenen op hulp in ’t Kadeeken zelf.

Meer info: IBO ’t Kadeeken, 054 34 23 02, ibo@ninove.be.

Topartikels editie Ninove-Dender