Verwendag tegen kanker

Op 20 oktober 2016 roept Kom op tegen Kanker Vlamingen op die dag expliciet hun medeleven en verbondenheid te tonen met kankerpatiënten en hun naasten.

Samen met tal van organisaties, vrijwilligers en ziekenhuizen zullen de personeelsleden van de stad en van het OCMW op die dag een geel lintje dragen.

Daarnaast organiseert de stad op 20 oktober 2016 tussen 14 en 16 uur  in het zaaltje van De Koepoort een gratis hand- of voetmassage voor personen die op dit moment in behandeling of herstellende zijn .

Wie zich wil laten verwennen tegen kanker, dient snel in te schrijven (de plaatsen zijn beperkt) via sociale.zaken@ninove.be of 054 31 32 45. Na inschrijving laat de dienst het exacte uur weten waarop de deelnemer verwacht wordt. Zo hoeft hij/zij niet onnodig te wachten.

Meer info? dienst sociale zaken,054 31 32 45, sociale.zaken@ninove.be

Topartikels editie Ninove-Dender