Immo Structura heeft nieuwe huisstijl

Honderden genodigden konden in De Filatuur in Aalst kennis maken met de nieuwe huisstijl van Immo Structura. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke immokantoren in een ruime regio rond Brussel. Waar de activiteiten zich tot voor kort concentreerden in de ruime regio rond Merchtem (met kantoren in Asse, Londerzeel, Meise, Merchtem, Opwijk en Wemmel) heeft Immo Structura nu ook kantoren in Aalst en Brussel.

Logo StructuraZaakvoerder Wouter De Neve en zijn enthousiast team van medewerkers vonden het dan ook hoog tijd om de huisstijl een grondige make-over te geven. Het harde groen maakt plaats voor een veel zachter blauw-groen en het woordje ‘immo’ maakt opnieuw deel uit van het logo.

“Om duidelijk te maken waar we voor staan,” verduidelijkte Wouter De Neve. “Dat wordt nog eens bevestigd door de streep onder onze bedrijfsnaam”. Meteen werd ook een nieuwe slogan toegevoegd: Geef uw droom een thuis.

Ook de website werd aangepakt, kreeg het nieuwe huiskleurtje en wijst je nu – nog overzichtelijker – in blauw-groen de weg naar je droomhuis. Voor alle duidelijkheid: aan de core business van Immo Structura werd niet geraakt. Het is nog steeds je uitverkoren partner voor het (ver)kopen en (ver)huren van woningen en bedrijfspanden én nieuwbouwprojecten. En er is nu altijd een Immo Structura kantoor in jouw buurt.

www.structura.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk