Overhandiging van twee auto’s

In Garage Central Ninove werd op woensdag 20 oktober de rode loper uitgerold. Eregenodigden waren Martine Gommers, winnares van de Ronde Tafel Duck Race 2016, en mevrouw Janssens, maandwinnaar van de actie ‘cruisen met deze wagen’. Onder begeleiding van de Ninoofse narren mochten beide dames de sleutels in ontvangst nemen van een Opel.

De Duck Race is een initiatief van de serviceclub Ronde Tafel en werd in 2016 voor de vierde keer in Ninove georganiseerd. Bij het afsluiten van de registratie stond de teller op 1.854 eendjes. De race werd op touw gezet ten voordele van Make-A-Wish.

‘Cruisen met deze wagen’ is een gezamenlijke actie van Ninia Shopping Center, de VHN (Verenigde Handelaars Ninove) en ADNO (vereniging van Ninoofse autodealers). Tot eind 2016 wordt er elke maand uit alle deelnemers een winnaar uitgeloot die een maand lang volledig gratis met een nieuwe wagen mag rondrijden.

Topartikels editie Ninove-Dender