Café Chantant in De Kuip

VVV-Ninove organiseert op zaterdag 22 oktober 2016 om 19 uur een Café Chantant in De Kuip, Dr. Hemerijckxplein in Ninove. “Den ondergrondsen Drippel” en  “Vrijspel” zorgen voor een muzikale avond grotendeels in het teken van Ninove.

Oorspronkelijk zou Rufijn De Decker met “Rufijn en de Zijn” optreden maar wegens gezondheidsproblemen kan Rufijn er jammer genoeg niet bij zijn. Daarom speelt “Vrijspel” met Eric De Vidts, Geert Van Snick, Jan Maris, Joris Jacobs en Yves De Groote. Jarenlang waren zij (behalve Joris) de volksdansbegeleiders van “De Wouwe” in Meerbeke, later muzikanten bij “De Veske Voljeir” met Rufijn als zanger en Jan als bassist. Nu zingen ze zonder draad, vrij en ongebonden! Sinds kort versterkt Joris Jacobs de muzikale rangen.

Kaarten (8  euro of 10 euro op de avond zelf) zijn te koop bij de dienst toerisme, nieuw stadhuis.

Openingsuren:

  • Maandag, dinsdag, woensdag:            8.30 u – 12.00 u en 14.00 u – 16.00 u
  • Donderdag:                                        8.30 u – 12.00 u en 16.00 u – 19.45 u
  • Vrijdag:                                               8.30 u – 12.00 u – namiddag gesloten
Topartikels editie Ninove-Dender